среда, 2 сентября 2015 г.

Подарунок до Дня знань

            Дуже символічно, що 1 вересня в День знань Добропільська ЦМБ отримала посилку від видавництва «Зелений Пес».
        Напередодні  ми отримали листа від УБА  з цікавою пропозицією –  поповнити бібліотечні фонди літературою  від  видавництва «Зелений пес».  Найбільше нас вразили ціни. Не знаю як ви, дорогі читачі, а я вже давно не бачила  книг по 2,5-10 грн.  Після першої думки : «Замовляємо все!», закрались підозри: «Можливо, ціни  зазначені в іншій валюті???». І лише в останню мить подумалось: «Де взяти кошти?».
            Дякувати Богу, світ не без добрих людей. Одні запропонували книги за ціною – дешевше нікуди, інші відгукнулись миттєво і виділили 663 грн. на придбання нової літератури.  До фонду Добропільської міської ЦБС надійшло  154 примірники  українських книжок. Це художня література для дітей і дорослих різних жанрів. Шанувальників української книги чекають  історії про кохання, містичні трилери, детективні пригоди та фантастичні подорожі.


           Від імені користувачів та працівників Добропільської міської ЦБС хочу висловити слова подяки усім учасникам цього «магічного трикутника» – Українській бібліотечній Асоціації за поширення інформації, видавництву «Зелений Пес» за спеціальну пропозицію та меценату, який побажав залишитись невідомим, за його небайдужість та співучасть.

Комментариев нет:

Отправить комментарий